Hey daar bezoeker! Leuk dat je op mijn pagina bent gestuimeld om mijn verhaal te lezen. Ik ben Max uit Arnhem, en ik ben een trotse vader van een dochter en trouwe partner van mijn liefste vrouw Hannah.

De reden dat ik deze website ben begonnen is vanwege het feit dat één kleine keuze mijn hele leven volledig veranderd heeft. Ik was altijd een arme sloeber, maar wel één met veel ambitie. Het was voor mij in mijn tienerjaren altijd moeilijk om een baan te vinden, omdat ik te obscene tattoos had. Hierdoor waren mijn kansen op de arbeidsmarkt zo klein, dat ik altijd maar op zoek was naar geld.

Eén van mijn allergrootste passies was tatoeages tekenen en ontwerpen. Ik deed dit altijd stiekem wanneer ik achter in de klas zat of wanneer ik pauze had op school en niks te doen had. Dit heeft mij geen windeieren gelegd! Naarmate ik ouder werd, werd ik steeds beter in het tekenen van tattoos en ik kreeg van alle mensen om me heen te horen dat ik iets met mijn talent moest doen. Maar wat? Ja duhh, tattoo artiest worden, maar ja hoe word je dat, en hoe leer je de beginselen? Op internet begon ik te zoeken naar tatoeëer equipment en bestelde een random tattoo machine, wat inkt en naalden en begon mijn reis naar tattoo meester. Tenminste, dat dacht ik..

Nu had ik dus alle spullen die je nodig hebt om zelf te tatoeëren, en de skills om tattoos te ontwerpen, maar ik had nog steeds geen idee hoe ik alle equipment nou moest gebruiken, schoonmaken en onderhouden. Ik had al een paar tatoeages gezet op proefkonijnen (vrienden, en mijn schoonmoeder), maar als ik die eerlijk gezegd nu terug zie moet ik keihard lachen. Ik was namelijk nog gewoon een grote amateur die totaal niet wist waar die mee bezig was. En het verbaast mij dat ze hun tattoos nog niet weg hebben laten halen.

Ik begon dus op internet research te doen (wat moeten we toch zonder internet?) naar lessen of een cursus zelf tatoeëren. Toen kwam ik dus het e-book tegen van TattooChiel waardoor mijn leven compleet veranderd is en ik mijn grote ambitie waar heb kunnen maken. Er stond een zee aan informatie in het boek over zelf tatoeëren en elke vraag die ik ooit gehad had werd door het e-book beantwoord.

Ik heb het boek in 2012 aangeschaft. Dit was een oudere versie dan het boek dat nu verkrijgbaar is. In het vernieuwde e-book staat zelfs nog meer informatie dan het exemplaar waar ik het uit geleerd hebt. Kun je je voorstellen hoe ver jij dan wel niet zult komen met deze vernieuwde versie? Yep, ook jij kunt ervoor zorgen dat je de gewaagde stap maakt en je droom van tattoo artist status waar maakt. het enige wat je hoeft te doen is een informatief boek uit te lezen! Makkelijker kan bijna niet.

In 2013 ben ik mijn eigen tattooshop begonnen in Arnhem en ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb heerlijke werknemers in de zaak rondlopen waardoor het elke dag op en top gezellig is. Maar het mooiste van allemaal is natuurlijk, dat er nu mensen rondlopen met een tattoo ontwerp, van mij! Bedacht door mij, ontworpen door mij, gezet door mij. Pff, soms kan ik het nog steeds niet geloven..